Costumer Review



23 February 2010

eX-cOn KeNa bAmBu

Hai… aye datang agy… haha.. kali ini dengan cerr yang paling n amat gmpaq sekali..ngee… sape asenyer pernah kena denda kat kelas??? Cepat2 angkat tangan!!! Ha!!! Tiada yang maw angkat tangan aaa….hipokrit!!! Ni haa…. Anak paci nawar ni haa… penjenayah antarabangsa pemusnah alam kg Bangkalalak ni pun inda pernah kena denda… o0k… sekali pijak bumi Melaka tekana pula…..tekana pula…. Tebingung tahap tapir tebranak!!!
U know babe??!!! Aq kena halau kelas seyh!!! Agak lahanat perasaan aq tyme uuhh…fine!!! Paling sandi bila tyme 2 sbjek Administration of Islamic law… ookk!!!!sbjek major dowh!! Yihiiii…. With my kajen bhaa…. E tum.. okk.. karau2 kami time e2…
a^2+b^2=c^2???
Memang pecah rekod seyh.. f1 students yang kena halau, ‘keluar’ dari kelas uuh… im proud with my self!!! Hahaha!!!! Putus fius chamynn!!! N kitowang pon dengan langkah songsang melangkah longlai kuar dari kelas… agak syia’L bila kami amat berbangga lalu pintu depan…okyeh!!!! What de HELL’o.. agak syahdu menahan airmata yang menari-nari di kelopak mata..macam chit I ase taw….huh!!
Then kitowang pon menapak kuar stay kat library.. peghasan jadik budak baik kunun.. n mitutak benda lain.. x sentoh pon sal kena halau dari umah laki tadi.. ngih2x… memang haru biru perasaan I yuuu….. ketaq lutot tekluoq anak perot… rasa darah tak pegi jantong rasa oksigen stuck kat idong…perghh.. sejarah tamadun donia betoi…nak kata serik..kowt... btw, pahit telan jela.. adat ngaji naa…
Time tu memang hari yang amat ‘heavy’ r aq ase… I prayed that the days would last…
tapi mamy aq kata hadapi dengan senyuman…yihi..!! rasa macam mo belah donia jadik dua..aq n duniaku.. kamu hgan duniamoo… muka tebal kalah empangan misippi.. rasa nak terbang ke Holland.. fly ke Leiden… tingu bunga tulip kembang semangkuk… balik-balik rumsis aq terus membebel macam kena sawan..ngee…terlanggar tulah kali haaa…naa… telebih sudah..
Selamat hari tuh start cuti sem n kitowang fly g uma kazen I kat tanjong kling.. kalo tak bolih tesembur cecair adrenalin!!!!chawww!!!!



myspace comments
myspace comments & myspace layouts

No comments:

Related Posts with Thumbnails