Costumer Review



10 October 2010

Lawyer kecik vs Lawyer besar = cukup berchenta!!!

Hooh…lagi pasal law…law n law… saimen law yang yang semakin membukit ditarah tak tumpul2…memang semester ni saimen law of land agak tough daripada saimen subjek major yang lain..kuiz tiada..memang seronok.but replace with outdoor task yang agak..perghh!!! mood da awal2 naik ke bulan billa terpaksa menghadap senior lawyer yg agak ‘bitchy’.Damn.
My group dapat task pergi ke pejabat peguam. Adillla A.Nordin.huhuh..anak tan sri kot..This is a group who tendered cleaner kat campus..adik pn Adilla ni pula arkitek. Then hari isnin tu = 5/10/2010kitorang pergilah dengan muka ala2 kulit buaya.malu.segan.takut.canalah agaknya rupa lawyer yang sorang ni ya? Kalau dapat lawyer macam en.fabli fuuh!! Memang berhayun la kitorang.syok. but pn marina??owwwhh..agak strict ya d situ. Then? Macam2 figura tergambar di ruang kepala hotak kitorang.
Btw bila da sampai sana..ternyata mix kepada jenis2 lawyer yg di sebutkan tadi. Huhu..xlarat nak cita banyak ni..pening kepala. Selepas setel keja kitorang pun blah.. b4 2 singgah kedai makan kak lili kat cheng..nyuuummm….






Related Posts with Thumbnails