Costumer Review



07 November 2010

wardina vs angelina jolie

maaf entry kali ini agak sensored...
tapi bukanlah bertujuan nak melukakan hati sesiapa yang 'ter'baca..
gini...
persoalan yang sekian / agak lama terngiang2 dalam pale hotak aku ni adalah...
KENAPA some1 (gadish) yang pada asalnya or normalnya...dia bertudung..tapi kat facebook ada jugak gambar yang kepala bogel...
alahaii...tersangat pening...
bukan nak marah...juz....kalau kat luar kita elok-elok pakai tudung..g pekan elok tudungnya.....
jalan2 tertutup kepalanya..tapi kat facebook?
sekejap2 ada gambar tengah kerja kenduri kendara seronok jer bagi peace kat jurukamera..
uppps!!!!
kenapa mesti begitu...
lainlah kalau awak tu memang freehair..
tader orang nak kacau laaa de..
ni kitorang sayang pada saudari yang elok menutup rambutnya...kat luar....kat dalam...
awak dah lawa tutup kat luar...napa kat facebook terbuka la pula....
sayang......
ok..entri ni tak bermaksud apa-apa..
huh!! dekat sebulan jugak baru ada kekuatan nak publish mende nih..asyik tercorok kat draft jer..huhu
ok guys.. sekadar sembang2 kosong jerr ya..
saya pun sama blogger biasa..
sekadar berkongsi apa yang ada...
p.e.a.c.e.!!!





Blogger Templates

2 comments:

Rafina Mimi Zairul Murni said...

hurmmmmm.....akak pun xtau nk kata apa la dik...xtau nk komen cmane pasal benda ni...kwn2 akak pun ada segelintir yg mcm tu kat pesbuk...simpati btl...hehehe

azwa_amani said...

setuju tue...errmm...kebanyakannya x tahu erti tudung...sebb tu jadi mcm tue..ia bukan sekadar covered ur hair....tu tentang aib dan maruah...sendiri pikir laa..

Related Posts with Thumbnails