Costumer Review



17 April 2011

kafarah...??

selasa ni xam criminal procedure. oh no. saya sungguh banyak kerja sekarang. sila faham.
paling rasa nak damn. lecturer terchenta sempat lagi bagi task b4 final. haruskah??

entri sedih memerlukan gambar yg bersifat ceria..kekekeek
bagai rasa tak kuasa nak buat penghujahan kes dikala ini. benar... dari siang tadi saya hanya dapat buat satu perenggan penghujahan. ampun. anda terkeluar dari senarai peguam. 
aku memang ada prob kalau buat kes syarie, kena rujuk kitab fiqh dan al-quran. bukan senang-senang macam kes sivil, semua ikut akta dan seksyen. oh ya dan satu, perlembagaan.

kafarah. semasa setengah semester aku dan orang rumah aku membazir elektrik, malam lampu dibiar tanpa di tutup dan earth hour rasanya tak pernah masuk dalam schedule agenda rumah chomel ini. oh sungguh derhaka pada nusa dan dunia. 



maka natijahnya, atau lebih berkesan agar timbul keinsafan dalam jiwa, sepanjang xam ini kami hanya bergantung pada seketul lampu di ruang tamu. ampun, 2 ketul lampu telah rosak dan tambah mematikan niat untuk menatap wajah ayu buku dan menghidupkan nafsu tidur. uarrghh!!.. kafarah!

6 comments:

gedek! said...

kamu lebih hot tanpa bercermin mata!

Pakai contact lens lah...

::FAIZ FARISH:: said...

nice galses

dayah SnoW Heuka said...

adik!! :)) whoaa sume da strt exam kan akak rabu niyh exam :)) ape2 pon adik gud luck keyh na mmo0o stress2 :)

peGuaM_BiSaYa said...

uncle: ala uncle.. da try..pas2 mata merah macam org tgh high sedut syabu.. waaaa....wuuuu

peGuaM_BiSaYa said...

inche pais: tang mana yg nce uh..huahuahua

peGuaM_BiSaYa said...

sis:terbaek!!! sis buat elok2 taw!!! masa jwb paper kene senyom... wiper ntuk glasses jgn lupa coz kompem bepeloh nnt!!hahahaha

Related Posts with Thumbnails