Costumer Review



08 April 2011

orang puteh ngutuk aku. huh!!!!

btw aku mintak sorry sangat2.. aku really tak tahu term n condition fanpage tuh.. x boleh wat spoiler.. haissshh sumpah haku tak tahu!!!!


n gara2 tu aku rasa serba salah sangat. aku terus unLIKE n lebih teruk lagi aku DEACTIVATE terus facebook aku. ishhnnkkk..

mengamok giler owang2 puteh uh ngan aku.. macam2 dorang carut sampai aku naik bengang. HAH LANTAKK!!! 

citer tu TVD aku addict. aku suka sangat.. dek kerana terlalu xcited aku 'ter'post la cerita dia.. tak sangka b4 citer 2 d upload dalam page tu fan ta bley wat spoiler...ha... mana aku tahu T_T dah syok.org dah upload aku tengokla pakat ceghita kat owang2 puteh tu suma.. haiiishh!!!!
waaaaaaaaaa!!! aku cedey sangat sebenarnya!!!! x pasal2 admin fanpage tu buat post SPESEL untuk aku, pihak admin marah sangat kat aku n nak delete fanpage tu..waaaa... aku tak sengaja weyh..jgnla sampi delete2 pulak...
tapi ngam la tu.. aku pun dah tak ada facebook... meh pakat ghamai-ghamai track aku..miahahahaha!!!!

14 comments:

Sogeking Kun said...

apa nama fanpage tu?

gedek! said...

MUla-mula baca 'peguam biasa'

rupa-rupanya 'PEGUAM BISAYA'

Bisaya tu apa?


Hai!

Cik Ina minat Do do Cheng said...

tima kacih sudi follow makcik.salam kenal

peGuaM_BiSaYa said...

bro kun: malu la bro nak gtaw..ishnkk... citer pontianak omputeh, TVD.

peGuaM_BiSaYa said...

uncle gedek: waa!!!! xcitednya uncle dtg blog sy!!! BISAYA tu nama bangsa sy, salah satu suku kat SABAH..huuu...sy org kmpung, uncle..angan2 lebih je.T_T

peGuaM_BiSaYa said...

anty ina: sama2.. follow memfollow adat berblog.. heee nnt kite dtg blog anty agy :)

aqsha ghafoor said...

i followed u cik laywer...jemput follow me jugak:)

peGuaM_BiSaYa said...

aqsha: okeyh3x nnt sy datang lepak blog anda..sila sediakan kueh mueh k..hihihh

Faezah Hannah Al Baj said...

wahahah~ dasyattt..hehe

itu dia penangan tajam dr cik peguam kiter..

rilek3 jer bisaya..buat xtahu jer ok.hihi

c mok said...

hai peguam cute (:
tengs sudi mai ke blog c mok . baru tau la cik peguam nih si min . hehe (:

Cik Shiqa said...

haaaa mengada2 lagi, kan sudah kena.hehehe

peGuaM_BiSaYa said...

faezah:tgh wat x tahu lerr ni shayang..huuuu~~~ oh. ini cik lawyerkampong yg penakot.wuuu

peGuaM_BiSaYa said...

c mok:ye mak iche loyer blok atas..hihihihi... sy slalu skodeng blok anda...weeee~~~

peGuaM_BiSaYa said...

kak an:aq dah byk dwnload tu cerr..jgn mnta aa dr aq sapa suh ckp aq ngada2...weeeeeee~~~~

Related Posts with Thumbnails