Costumer Review



31 January 2011

bersukan jadi sehat dan koat!!

hadoi..bersawang lagi nampaknya entry kali inih..hadoi%$#@&
hokeylah..selaras dengan menyambut seruan pemimpin negara yang hendak rakyatnya hebat bersukan..maka dengan dukahati sukahatinya cik tom n i bersukaneka sempena ekspo amal komuniti UCiM 2011..antara yang terlibat ialah kanak-kanak sekolah rendah dari area kuala Linggi dan juga orang2 kampong..wahhh!!!! memang meriah jom layan peguambisaya jadi kambenng amek gula2 kat rumput pakai mulut..yeaaaaayyyyyyy!!!
 meditation??
 fLying without wings
 ayam dance!
 sedia?????
 gelappppppppppppppppp!!!!waaaaaaaaa.......
see??? kambeng mbeeekkkk...





27 January 2011

entry bengang

mood buat entry tiba2 hilang bila tengok paper report yang dah jadik macam kertas fizik yang salah jalan kira dan formula. B.E.N.G.A.N.G!!


 SEE??? nampak x pesanan penaja kat bawah tu?? oh my....!!!!!!!!!!!!!

yaahhh!!! malam ini memang malam stay up sedunia!

22 January 2011

ya ALLAH..lindungi keluarga KULUPSAKAH + A&A

AN-NISA & AN-NUR

First  jumpa blog  bro  kulup, via mr brutal punya blog  masa aq blogwalking, sejak tu aq mula merisik2  blog  bro kulup, bukan sebab  bahang  tulisannya.. bukan juga  sebab kartun2 nya..  tapi sebab..srikandi2 cintanya..NISA dan NUR
Pagi ni.. baru  aq sempat tahu dia ada mention blog  wifenya, kak sham.. dengan pantas  aq klik untuk tahu apa sebenarnya cerita  nisa dan nur..  sepantas dinding blog  terbuka, air mata  aq nakal bermain di tubir mata. entah kenapa aq tersentuh.padahal mereka bukan siapa2 pada aq.
mempunyai  dua anak oku bukanlah  calang2 orang yang mampu memikulnya.insan2 terpilih sahaja yang mampu hidup sambil  tersenyum :)

jenis kecacatan NISA&NUR- CEREBRAL PALSY (Lumpuh Otak) with MITOCHONDRIAL DISEASE

LIHAT!! kita bersyukur  di  berikan kekuatan tangan untuk menaip pada dinding blog ini
'LINDUNGI  SAUDARA-SAUDARA KECILKU YA RAABB'



P/S:klu bro kulup  or  kak Sham terbaca entry ni
~~~maafkan sy  coretkan sesuatu tentang permata hati anda di sini~~

19 January 2011

AKU BUKAN PENAGIH!!!!

Huhhh....Tensennya!!!

Masuk kelas...keluar kelas...  masuk kelas..kena halau kelas..T_T..eh takdela...kekeekeke
dah masuk 2 minggu demam..alhamdulillah dah kebah sikit...sekarang tinggal batuk menyerang dengan ganasnya..

dalam masa 2 minggu 3 botol ubat batuk da aq sental...tak juga reda...redha ajalah.. ^^
haru tak  haru..ubat batuk yang pertama sungguh mahal sekali!! rm 10 okeyh... yang brand hurix tu... clasmate aq beli kat farmasi agaknya..
Botol kedua aq beli kat kedai uncle..breacol..murah ciket rm 5.90...
dan hihihi yang ketiga de cheap one....kekeke
free saja amik kat spital terendak..tapi itulah ubat yang paling 'kick' skali!!!!!
tadi makan kat kelas..ngatkan tiada kesan macam hurix n bekol...sekali....
hamek ko!!!!
aku buat muka tiada reaksi tiada perasaan
bukan sengaja..tapi otot2 segenap muka aku macam dah merajuk...berat sangat..
haaaaah!!!!macam pekena botox!!!!
hadoi!!!!
aq bukan penageh,....

18 January 2011

entry bersawang ~ 11.1.11

mak aih gila bersawang dowh entry ni kat draf aq...huahuahuahua...

 taw tak aper persamaan jamal abdillah n maikel jeksen?
persamaan justin bieber ngan norliah ghani?
hahaha jawapan yang kerap kali kita dengar ialah
" dua dua tak kenal kamu"
"hhohoho...lapowk nau" kata orang melaka
k mari kita tengok pulok aper  persamaan aq ngan Siti Nurhaliza...
bukan setakat 1...tapi banyak taw..kekekekekeke..
jaga2.. sat g kena kantoi..hahahaha
1-Siti Nurhaliza ni pompoan..aq on pompoan gax....kekekekekeke
2-Siti Nurhaliza ni islam..hihihihi..aq pon islam jugok...kui3x!!!
3-jeng3x!!!
4-pada hari lahir .... dier lahir 11.01.. aq pon lahir 11.1. juge...hihi tawn jer beza
5-pada nama(ni yg nebes nih)  Siti Nurhaliza vs Shaminah Nawar

kekekekeke....abes jugak kowang baca  entry sengal aq...hihihi..braaaaaaaaaaboooooooooooo!!!!
 okeyh!!! entry seyes pulak kiter baca sesamer ea??
k..
pada malam nak masuk 11.1 tu..cam besa aq pon gayut ngn mr.bobo.. cik tom n cik tenuk pon dah tidor mimpi ke langit biru...wuwu..dengan lampu yang tertutup aq feeling2 gax...dah tua upanya aq..ish3x!!! tahun k-4 bufday tanpa keluarga di sisi..
pas2 aq pon nyanyi la lagu hari jadi sorang3x...
bertemankan ketukan botol mineral yang aq pegang tyme uh..
huh..sayu tetiber..
tiba2 cik tom bangon..pas2 dia kuar..
tiba2 pintu bilik aq terbuka dengan luas muasnya...
jeng3x!!!!!!!!!!!!!
cik tom, cik tenuk, farah n aino
membawa 2 biji kek!!!! waaaaaaaaa!!!!
sambil2 kedengaran nyanyian hari lahir....
tanpa ketukan meneral yeee..hihi
SELAMAT HARI LAHIR CHAMYNN!!!!

 2 BIJI KEK...HIHIHI...
 KEK PER1
kek ke2
daaaa~~~ macam lahap ler nyaaahh ^^

uaaarrgghhh~~~~ konyang
hhihihihi~~~~  sekadar  yg termampu


p/s~ AKU SAYANG KAMOO....

17 January 2011

entry merajuk dengan hospital

paling benci pergi spital..bukan takut injection, ubat or doc  yg garang..tp bila kena Q kemen lama...td demam tiba2 menyerang semula dgn kepanasan yg amat sangat... my kazen selaku ketua asrama pon berkorban masa dan tenaga temani gua..tq cik tom!!


 muka macam nak menangis!!
 gggrrr sejuk!!!!!
zzzzzzzzzzzzzzzzz

13 January 2011

HAMEKK!! sapa suruh pemalas :p

padan muka aku...hahahaha..sok ada meeting ngan penyelia bentang draf report..selama seminggu aku  buat mengong jerr... member  laen da ke sana ke sini siapkan itu ini..hameekkkk ko shamyn!!! malam ni ko jadi burung hantu...esok jadik panda..
apala nasib...carta organisasi mahkamah pon aku takda aiiihh...sudahnya aq letak nama staff tanpa nama daddy drang..kekekeke...sungguh jahat.. :p


muke mengong~~~
mengantuknyerrrrr!!!!!!!

entry x cukop napas

 ~~~~malamni kena siapkan draf report praktikal...kira nak udate blog untuk entry harijadi..kena delay la nampaknya...huhuhuhu...  see ya!!!~~~~

p/s:misi menenangkan perasaan yang dah kering idea dan fakta :p

12 January 2011

pemenang wish terbaek tahun ini jatuh kepada....

 dari cik peanut
 terbaekk punya wish...hahaha

 dari my chayangzzzz!!!!
 salah seorang guess yg ceb m bezzd
my kazenzz ally ma
 ohh!!! cik enin pun ada!!!
 from ecil with love...
 from my sis cik shiqa


dan pemenangnya adalahh..............

TADAAAAA!!!!!! dari cik t-kah kecix molex...tq sayangsss..esoknya 3 f them bagi hadiah yg cukop kiut!!!!

p/s: Siti Nurhaliza vs Shaminah Nawar = selamani pon i x perasan..huhuhu dah 21 tahon hedop

pantai~~~ kabbooomm!!! maen ombak besar!!!!

buka2 folder  gambar...tiba2  nampak folder  pantai..uh3x! gambar dolu2 masa paktikal kat labuan uanya..hahaha..
ceritanya begini...  wa di serang demam panas...abis sakit2 badan wa...setiap sendi kriok3x macam ayam pencen tunggu nak kena sembelih...sungguhh.....
  pagi  ahad 2..  request my sis n mr.bobo bawa i pegi pantai...gian nak berenang..hihihi.tak sangka di makbulkan..kabbom!!!
bestnya maen ombak besar..my sis da undur balek umo 13 awn..haha!!

de batu is karang

fotogenn~~

tolongg!!! kena bawa air!!!!!!!!

mr bobo kira pasir...hihihihi

this de model :)



ooohhh!! dia romantik!!

beli3x!!! 2 hengget 1.. hihihi


hehehehe~~   credit 2 my sis n mr.bobo... tq sygss!!! love u two!!

my titanic!!

                                                  SELAMAT TAK  CRASH
Hahahaha!!! ready 2 going  back melaka.. family cik  esah and i belayar merentasi samudera  menaiki feri wawasan perdana meuju ke pulau labuan... haru biru! jom  selaaammm.....
  semangat pak najib..heww!!!

 chaos~~

 there's a beautiful ireland of labuan...

fly with our wings!!
Related Posts with Thumbnails