Costumer Review



21 December 2013

homecoming

Assalamualaikum.
Salam rindu.
Lama gila biar blog berhabuk. Ishnk.
Bukan tiada cerita. Cumanya tidak tertaipkan. Hihi.
Baiklah. Cukup-cukup perasan jadi ahli politik bertauliah. Kalian pun mesti lupa dah nama aku. Lagi ishnk. Sedih woi. Sedih.  
Sebagai permulaan;
Aku.
Min.
Ha ah. Min.
Seketul.
Aku janji. Lepas ni nak aktif blogging semula. Tanpa lari dari tujuan asal; nak ajak budak-budak kampong aku mengaji tinggi-tinggi. Nak cerita pada dierang yang ilmu Rabb itu luas. Dan DIA sentiasa memberikan jalan- pada mereka-mereka yang meminta. Memohon padaNYA.
Dan yang lain nya.  
Aku rindu.
Kalian. Ya, kalian.

Ngek ngek.

28 February 2013

berikan aku sesuatu yang- bernyawa.

assalamualaikum, salam malam.


ilham dan karya. maka aku berikan mereka ruang - menghayati atau menghargai. tapi selalunya lebih banyak yang mengkritik-untuk lebih maju kata mereka. tapi jauh. dengarnya lebih kepada satu - mereka itu lebih punya pengalaman dan ilmu. maka disitu aku hilang juga satu- jiwa.

maka, nah. aku berikan kalian ilham yang kaku ini. kaku bercerita tentang jiwa yang memberontak-dalam mencari penciptaNYA. lantas apabila mereka pertikaikan pemberontakan-aku tiada jawapan-kerana ilham ini kaku. kaku sama seperti jiwanya.



peguambisaya menekan kotak [.]

11 January 2013

-penseljiwa- Launching.

asalamualaikum,

salam petang :) rehatkan minda dengan tengok -penseljiwa- saya dibawah.
kasih-bebas-sedih-ketawa semua saya kepilkan jadi satu; bicara saya melalui kanvas hati. tidak bertaip. tapi saya mahu mesejnya sampai dengan sentuhan halus bertulis air- karya saya penseljiwa saya. tidak bertaip.


 khairul harris n Qhairun aLisha b. shamsul
asplanad, sipitang sabah.

 Norafirah bte Matleh
asplanad, sipitang, sabah. 


 Shamisah bte Nawar
perkarangan vila sri Ladang, sabah.

 Nur Humaira  Qistina bte Royhazry
rumah besar, sabah.



 Nan-Hado-Mata
pekarangan vila Sri Ladang, sabah.



kotakjiwa kalian suci. maka zahirkan dengan kesucian. karya tidak perlukan nama. hanya perlukan kalian-pelihat.

assalamualik, mimpi indah :)

09 October 2012

projek PWTC

Assalamualaikum bloggers!

salam petang semua :) 
sekarangni minggu xam, maka sesetengah pemilik blogger terpaksa meninggalkan blog dalam keadaan bersawang. Maaf, sila bersabar.

aku baru berkesempatan hapdate blog. maka ini adalah projek aku masa puasa hari tu (raya pun dah lepass... alahaiiii...)


















majlis berbuka bersama ketua menteri sabah. ngeh2! 1 pix beliau pun aku tak letak sini. maaf dato;.

p/s: lusa paper islamic criminal law. doakan saya!

18 July 2012

project seri putra

asalamualaikum :)
penat tahap tak hengat :( project xx yg dijadualkan 20hb ni batal sebab ada midterm, sob sob sob rasa nak baring tengah jalan tunggu kereta langgar.wuwuwuwwu...
btw untuk melegakan hati yang tengah meruntun hiba, aku buat editing sampai mata lebam... hihihihi 
ni adalah sebahagian project aku recently, aku namakan 'PROJECT SERI PUTRA'  :)










oke oke tolonglah berhenti :( hihi.. mata dah sebijik mata panda, ok, spek dah main ice skating kat hidung, lelap jom!!! muah!!!!

eh, 2 ogos ni ada program bersama ketua menteri sabah, hee
ready with de skema event! hihihi


assalamualaik, mimpi indah :)

15 July 2012

project serdang

Lenguhnya badan, semalam seharian kat project jugra. huuu... lebam2 kaki.
tapi kali ni aku nak publish project serdang dulu ok?line x oke jd sikit saja pix yg berjaya di haplod.. hee!










letih amat, esok kena menghadap lec lagi.heeee

and lastly, here's the photographer
assalamualaik. mimpi indah :)
Related Posts with Thumbnails