Costumer Review



29 April 2010

::MERDeKAAAAAAA!!!!!!::


WAHAAA!!! kejadian menyayat hati berlaku pada aq malam tadi..quite damn.. nak d jadikan cerr pagi ni aq paper business law.. sbjek paling tough i've ever heard..tapi mata aq nantok...(-_-') aq xpat nak mnghapal 1 bnda hapa pun..nemo dat...novasi..uargghhhh!!!!! kol 11 aq terus masok tido n 4 de meantime roomate aq mac menadah wajah kat buku..aq risaw jugak..tapi mata aq stim gila...member aq dak myda da c ap packing light 2k balik kampong...akak2 senior da blah..t wat seminggu tinggal aq ngan my kazen ja adak kat umah ni.pas2 tinggal aq sensorang...gerrrrrrrrrrrrrrrr.....
malam tadi ntah napa setiap sejam aq tebangon...kol 12...1...2....3...4... n pukol 5 tu aq trus bangon tuka syif mengadap buku.. huhu cam owg ngigau gamaknya,,housemate aq takot aq kena santau..sudahnya pagi2 bila aq cita kat dorang..semua tegelak macam nak mampos...kui3x...
syahdu betol..
sudahnya..
aq g dewan xam ngan muka yang merah baldu..
kui3x...

26 April 2010

::CyG, NaPa dA Lama X UpdAtE bLog??::


::Tangan da penat menari2 d blog2 lain..
da banyak kali aq jenguk ::kotakhatipika:: mm asal x cerr baru ni..dia bz ka? x chat ka?


adui...mcm2 menerawang ke dalam kepala hotakku...
hahaha... xspcialy miss her..huhuhu..baru2 ni aq dapat tahu dia dapat bnyak ntrview...sumanya apa yg dia idamkan...gud news n lucky news..!!!!


huhu...
xtaw da nak kat apa ni..
sok still da paper g..
skrg actually nga semak kes..
tp sumanya xdapat...
kes: sukma dermawan lwn penjara malaysia...pening!!!!!!!!!

23 April 2010

::3, 2, 1 camera ACTION!!::


::ni lePAs PaPeR MuEt::

::haha!!! Lpas kLas...sempat posing.ngih2x!!!!::

..qUiEtLy DeEpLy..




tRuLLy aQ rIndU iNsAn iNi…Aq tAk pAndAi nAk bErmAdAH2 PaSaL jiWanG2 Ni..tApi CuKuplA Aq iNterPRete bY LagU NiH…iNtAn sArAFInA~DuhAi maLaM~..InSaN iNi fRTHeR StUDy kAt koLej KesIHaTan kUChIng…sEtAHuN JUmPA 2X Ja..OrAnG saBaH KaTa ‘nAgAntuNgAn’…yA mEmAnG!!! I AdmiT iT !!!

Duhai Malam

Duhai malam damai pelukanmu
Dinginmu menghilangkan bahang siang
Namun resah hati kian terasa
Kekasih hati berjauhan

Duhai malam apakah si dia
Jua merenung bulan yang mengambang
Terbayang oleh ku manis wajahnya
Oh terganda kerinduanku

Duhai malam...
Tersiksa batinku mendambakannya
Jiwaku merintih sayu berlagu
Duka menghiris tersiat kalbuku
Hanya padanya penawar
Azimat yang bisa menyembuhkan
Segala nestapaku oh

Duhai malam kabarkan padanya
Lekas kembali tak rela menanti
Kerap kujenguk keluar jendela
Apa khabarnya di sana




22 April 2010

tAk SanGkE sAyE JaDiK EnTrY KaWan sAyA(AiNiN)

26 March 2010

hoho tmrow ke jhr fer d 1st tyme
neves neves neves :D

hmm.. hritu dlm kls muet ada kdnap gmba neyh dari kwn !
suka tgk . haish ! bukan minat sejenis okie !
suka side dia pose :)
syamin ! mf sy pomote anda d sini , hihi
gmba neyh d ambil ats keizinan :)
::WAHAA!!!
chamynn xcted... membe kos chamynn post this entry in her blog
jom kLik blOg dia ~ainin SyakirIn~
yihi..gembiranya chamynn
sampai kembang idong..
gLok2x
hihi
sHe's nice gurl
being ePpY ChiLL wif HeR!!!
NI DiA TuAN eMPUNyA NaMa tAdI















20 April 2010

::bErTahAn mAmA::


sis aq mesej...gtaw mama aq da ketumbuhan kat rahim dia..
jantung aq luruh nak tecabut..
sis aq kata x bahaya...
tapi aq tetap risaw..
sensored..
aq tamaw da pa2 jadi ma mama...
aq arap mama dapat jalani pmbedahan ngan lancar..
selamat...
kalau boleh..
biarla aq sempat balik sabah...
aq pun ada kat sisi dia..


temani dia..
kucup dahi dia...
sebelum dia bertarung kat dalam sana...

19 April 2010

..g r bLaJa ChAmYnN...


~tENgAH sTuDy~
::kOnOn R...PaDaHaL...::
PETANGNI AQ X DE MUD STUDY
PADAHAL LUSA SBJEK TOUGH
NTAHLAA...

AQ RASA MACAM NAK GIGIT NPON AQ
NAK KOYAK2 LAPTOP AQ..UARGHH.K LA
AQ KENA BLAJA JG.IYAHHHH!!!!!!!!

::entry my luvly kazen tom::


nad n midah.....



this is my cousin....

mereka buat dunia saya penuh dgn adventure n bunga2.....opsss..bkn bnga2 cnta k....
ada rmai g tapi mls nk uplod....
but i love all of them..bkn stkt yg sye uplod ni...tp rami g....
t ade mse n kelapangan aku uplod kt cni....
skg teramat mls nk uplod....
semangat x mari..hehe..k lh...ttaplah mereka puas2....
aku dh jemu dh ngadp muko dorg ni je...tpi dorg tetp da best fren 4 me...
bagi yg x de tu...
tgu jelah gmbr korang aku uplod kn ye....
hehe....

18 April 2010

Aq Da JumPa bLog CiKgu RapAhI!!


1 komentar:

peGuaM_BiSaYa said...
"assalamualaikum YB!!! lama suda saya cr cigu kat blog,warnasari pun dah x hidup lagi.cikgu letakla FOLLOWER.cigu c hat ka?? singgahla ke blog saya www.peguambisaya.blogspot.com"
Seronok gila!!! da lama aq cari salah seorang insan yang bertanggungjawab terhadap kejayaan aq hari ini. cikgu rapahi Edris start dr form4 g dia da mula ajak aq berkecimpung dalam dunia perbahasan, forum n pidato suma.. readers!!! diala yang dah gilap aq untuk aq capai pa yang aq ada hari ini!!!
maka bila aq dengar macam2 berita fasal dia aq sangat teruja..cikgu izinkanlah saya jadi anak didik cikgu sekali lagi!!!



PeRtEMpUrAn DaH bErmULa!!!


......alhamdulillah... aq baru ja lepas paper aqidah tadi... alhamdulillah AGAK boleh jawab walaupun soalan agak2 pening2 macam soalan fizik..har2x!!!
19/4-AQIDAH
21/4-UNDANG-UNDANG KELUARGA 1
23/4-FIQH MUNAKAHAT(perkahwinan)
24/4-MUET(listening/writing/reading)
26/4-UNDANG-UNDANG JENAYAH
28/4-PENTADBIRAN UNDANG-UNDANG ISLAM DI MALAYSIA
30/4-UNDANG-UNDANG PERNIAGAAN
5/5-MUET(speaking)

::haha...aq sedaya upaya memadatkan utak ngan semua subjek yg tertera d atas..amacam ? ada berannnn??!!
kui3x...da 4 harinaq x buka laptop..takut pula jamm..tp kalau da buka..alahai...buku2 aq pula yg jamm!!!! hahahahaha!!!!::

14 April 2010

sAkIT2!!!!


Sakit2!!!
Sakit ati!!!
Da dua hari fon ni aq x on, low bat sampai empty..kah2x.. jadi ceritanya pagi tadi aq baru teringat fon ni n terus la cas..buka2 ja fon ni tiba ‘registered failed’ aik??? asal lax ni? Aku tekan2 nombor… dail..no network coverage..grr…ni mesti pasal aq x topap da lama..tapi aq selalu transfer apa..aq kol celcom centre n dia kata mesti pegi celcom centre dalam masa 2 hari kalau tak pastu terminate. Oh no!!!!!!!!!!!!!!!!!! ni no banyak kenangan n banyak ceritanya!!!!!!!!!
Ishhh..then aq terus bersiap ke pekan masjid tanah..
*******
****
**
*
Sampai ja m.tanah aq terusla pegi clcom centre 2…kemen aq rasa macam lahanat bila masuk ja dia budak counter 2 kata diorang bukan c.cntre!!! ciss!!
Kedai 2 juz tuk bayar bil ja.
ZAAAP!!!
Aq kol clcom.cntre lg..ishh!!!!!!!!! mamat ni agy yang sambut…grrr…dia kata dah tiada jalan lain lagi…kena g Melaka raya juga..mak aih..ingat Melaka raya 2 depan asrama aq???mmm
Aq pon cari2 jalan..kol2 mana yang patut..n aq rasa upset sangat…ubby aq kol aq pon marah2..aq kol sis aq x angkat2..bila da angkat aq pla yg mrah2…sori r sis..u knowla adikmu ni cana..pemarah..huhu..
Pas2 aq balik la rumah ngan hati yg sebal…pegi pekan buang duit ja..aq beli minyak wangi, colgte, berus gg n biskut lexus..free2 ja buang duit..grrr

11 April 2010

::cYg ChApiQa, LuvLy SiS Ka NiQ, My SIs DDyanIe::


haha..apa pasal dorang nih jadik mangsa ebtry aq??wahaha!!! baru tawu...!!!!!!!!!
actl 3 pages ni la yang akan aq buka dulu kalau on9 carik2 bahan 2k saimen..
jari2 jemari aku akan cepat menari d atas paparan maya diorang ni.. seronok baca entry2 mereka... berkongsi cerr mereka n .. tawu kisah suka duka mereka!!
haha..actl kami b4 di pisahkan lautan cina selatan yang merentang luas..tapi di alam maya kamilah insan yang paling rapat mengadun cerita!!
aq buka my blog.. create my own page n aq tahu aq tak berseorangan dalam melakar kisah ceritera.. aq tahu dorang ada bersama aq kerana aq tetap bersama dorang n menantikan cerita mereka!hahaha!!!!
chapiqa kat sabah...luvly sis kak niQ kat pulau labuan..chamynn
(aq) melaka..sis DDyanie?(ui! kaka study mana wooo???)
muaaahxx!!!!











Related Posts with Thumbnails