Costumer Review



23 April 2010

22 April 2010

tAk SanGkE sAyE JaDiK EnTrY KaWan sAyA(AiNiN)

26 March 2010

hoho tmrow ke jhr fer d 1st tyme
neves neves neves :D

hmm.. hritu dlm kls muet ada kdnap gmba neyh dari kwn !
suka tgk . haish ! bukan minat sejenis okie !
suka side dia pose :)
syamin ! mf sy pomote anda d sini , hihi
gmba neyh d ambil ats keizinan :)
::WAHAA!!!
chamynn xcted... membe kos chamynn post this entry in her blog
jom kLik blOg dia ~ainin SyakirIn~
yihi..gembiranya chamynn
sampai kembang idong..
gLok2x
hihi
sHe's nice gurl
being ePpY ChiLL wif HeR!!!
NI DiA TuAN eMPUNyA NaMa tAdI















20 April 2010

::bErTahAn mAmA::


sis aq mesej...gtaw mama aq da ketumbuhan kat rahim dia..
jantung aq luruh nak tecabut..
sis aq kata x bahaya...
tapi aq tetap risaw..
sensored..
aq tamaw da pa2 jadi ma mama...
aq arap mama dapat jalani pmbedahan ngan lancar..
selamat...
kalau boleh..
biarla aq sempat balik sabah...
aq pun ada kat sisi dia..


temani dia..
kucup dahi dia...
sebelum dia bertarung kat dalam sana...

19 April 2010

..g r bLaJa ChAmYnN...


~tENgAH sTuDy~
::kOnOn R...PaDaHaL...::
PETANGNI AQ X DE MUD STUDY
PADAHAL LUSA SBJEK TOUGH
NTAHLAA...

AQ RASA MACAM NAK GIGIT NPON AQ
NAK KOYAK2 LAPTOP AQ..UARGHH.K LA
AQ KENA BLAJA JG.IYAHHHH!!!!!!!!

::entry my luvly kazen tom::


nad n midah.....



this is my cousin....

mereka buat dunia saya penuh dgn adventure n bunga2.....opsss..bkn bnga2 cnta k....
ada rmai g tapi mls nk uplod....
but i love all of them..bkn stkt yg sye uplod ni...tp rami g....
t ade mse n kelapangan aku uplod kt cni....
skg teramat mls nk uplod....
semangat x mari..hehe..k lh...ttaplah mereka puas2....
aku dh jemu dh ngadp muko dorg ni je...tpi dorg tetp da best fren 4 me...
bagi yg x de tu...
tgu jelah gmbr korang aku uplod kn ye....
hehe....

18 April 2010

PeRtEMpUrAn DaH bErmULa!!!


......alhamdulillah... aq baru ja lepas paper aqidah tadi... alhamdulillah AGAK boleh jawab walaupun soalan agak2 pening2 macam soalan fizik..har2x!!!
19/4-AQIDAH
21/4-UNDANG-UNDANG KELUARGA 1
23/4-FIQH MUNAKAHAT(perkahwinan)
24/4-MUET(listening/writing/reading)
26/4-UNDANG-UNDANG JENAYAH
28/4-PENTADBIRAN UNDANG-UNDANG ISLAM DI MALAYSIA
30/4-UNDANG-UNDANG PERNIAGAAN
5/5-MUET(speaking)

::haha...aq sedaya upaya memadatkan utak ngan semua subjek yg tertera d atas..amacam ? ada berannnn??!!
kui3x...da 4 harinaq x buka laptop..takut pula jamm..tp kalau da buka..alahai...buku2 aq pula yg jamm!!!! hahahahaha!!!!::

11 April 2010

::cYg ChApiQa, LuvLy SiS Ka NiQ, My SIs DDyanIe::


haha..apa pasal dorang nih jadik mangsa ebtry aq??wahaha!!! baru tawu...!!!!!!!!!
actl 3 pages ni la yang akan aq buka dulu kalau on9 carik2 bahan 2k saimen..
jari2 jemari aku akan cepat menari d atas paparan maya diorang ni.. seronok baca entry2 mereka... berkongsi cerr mereka n .. tawu kisah suka duka mereka!!
haha..actl kami b4 di pisahkan lautan cina selatan yang merentang luas..tapi di alam maya kamilah insan yang paling rapat mengadun cerita!!
aq buka my blog.. create my own page n aq tahu aq tak berseorangan dalam melakar kisah ceritera.. aq tahu dorang ada bersama aq kerana aq tetap bersama dorang n menantikan cerita mereka!hahaha!!!!
chapiqa kat sabah...luvly sis kak niQ kat pulau labuan..chamynn
(aq) melaka..sis DDyanie?(ui! kaka study mana wooo???)
muaaahxx!!!!











::BaNgGa dEngAn bApA!!!::



..hidup di perantauan.. memang sesuatu yang memenatkan.. xspclly futhering in Law bukan sesuatu yang mudah..Tough is really need on your surviving… sejarah..english...writing… ought to mix completely…thoroughly…since aq rasa going to grow up.. n need to find my aim.. I was looking work out of Law bukanlah sesuatu yang hard. But hurt. Haha!!!
…Law is a completely rules…But not perfect at all. Time nih aq nga stress.. task aq melambak2 queue tuk disetelkan. Saimen kedudukan islam dalam perlembagaan aq banyak masaalahnya, saimen business Law + midterm yang terasa amat tiba2..
Rasa macam mimpi..tapi ini reality..tiba-tiba teringat gelak tawa kawan-kawan aku masa cikgu Tanya cita-cita suatu ketika dahulu. “Saya nak jadi peguam cikgu” . Semua kawan-kawan gelak nak rak..mm.. salah kah impian aku tu?? Pastu bila cikgu aku cakap kenapa tak nak jadi cikgu? Doctor? Ntah apa2 kerja agy dia cakap.. jadi peguam cepat masuk neraka.. yang salah dia betulkan..Yang betul dia salahkan… haa..itu pandangan biasa yang di lontarkan pada seorang peguam.. KOLOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ya aku layak untuk berkata sedemikian sekarang.. kerana? Sebab aku sudah menceburi profession itu sekarang..aku tahu dan aku faham dengan kerjaya ini. Aku suka n aku berbangga dengan dengan apa yang aku pelajari sekarang.. biarlah dorang kata lawyer jahat..Lawyer burukk.. aq akan maintain cool… sebab dorang cakap bukan dorang tahupun lawyer kerja macamana. Hahaha!!!
Totally burned…kerap kali aku terbakar dengan sikap orang-orang kampung yang asyik mengata mak bapak aku..dorang kata mak aku corrupt politik..kata bapa aku tak betul…aku sakit hati..dorang asyik pandang slek pada bapa aku..lebih-lebih lagi kawan-kawan bapa aku..macam aku tak tahu dorang selalu buli bapa aku???huh!!! semua berlagak..ada kereta besar…ada anak pandai.. sedih hati aku bila tengok bapa aku sorang-sorang makan bekal nasi ngan ikan masin dengan air kopi yang mak aku buat..bila aku Tanya pada mak aku napa tak bagi bapa makanan yang berkuah?yang sedap2? Pastu mak aku kata tak boleh…nanti basi..bapa kerja sehari..lepas tu takut tumpah..bapa kan bawa beg elo kitty…warna pink..nanti basah..tumpah…pernah suatu hari tu aku terdengar kawan2 rapat aku mengata beg elo kitty pink bapa aku.. terus aku bagi jelingan maut tembus dinding..aku bangga ma bapa aku..bia apa ja dia pakai..dia tetap HENSEM di mata aku.
Aku sanggup buat pa saja tuk mak n bapa aku..masa SPM.. result aq x gempaq sangat..tp ckuplah dapat naik pentas amik anugerah sains..punya gembira bapa aku..aku yang kerja kat Labuan time tu terasa macamana gembiranya dia..mak aku kata pagi tu bapa pakai smart2..c ap pakai kasut kulit baru dia lagi tu..harga rm140. Wahh!!! Aku Tanya lagi..pa yang jadi ma?dapat anugerah terus kawan-kawan dia yang mulut macam lahanat tu tutup mulut. Kunci gigi..nah!!! baru kau tau!! Bapa aku bilang. Hahaha…ketawa aq sama mama aku dalam telefon.
Tulah bapa aku..banyak sangat orang buli dia..kawan2..saudara sendiri pun ada..tapi bapa tetap kool..sebab mama aku lagi kool…da prob ja nda penah mengeluh..huhuhu
Satu ari tu mama aku kata bapa naik pentas lagi..ewaaaah!!!! buat apa ma? Jadi bapa contoh…tapi tu kawan ku chapiqa yang cerita..wahhhhhh!!!! tiadalah dia bagitahu kami woooooooo….mama aku kata sebab anaknya dapat masuk universiti 3 orang…waaaaaa..punya main gembira lagi bapaku time tu…sepasang baju melayu hitam dia pakai macam amik anugerah bintang kinabalu dulu..hihi…
itulah bapaku..sedikit coretan yang mampu aku bingkiskan untuknya… yang belum tentu dapat aku balas segala coretan luka lara yang sudah dia lakar sepanjang bergelar bapa…chamynn sayang bapa…..

09 April 2010

::DetIk2 SebElUm fInAL::




Dengan penuh keburingan aq mula memulakan proses mencanting batik...






London choco roll..antara sahabat setia yg menemani aq dalam setiap kunyahan...





..Stay up sampai kol 5 pagi...dalam kol 4 g2 aq tiba2 terasa apar yg tramat sangat lalu ambil keputusan membaham megi..dengan di sertai 3 bungkus nescafe...




Wuwu..bagi sesiapa yang berkenaan...kesiannya chamynn juz makan ni ja 2k srvive idop..wawawa




..tik tok..menunggu masa balik...xctednya aq!!!!!!!!!!!!!




Nota seciput aq ntok muet..kih2x...pemalas!!!




Mind mapping ntok subjek FAMILY LAW... ni yang buat aq gila2 stay up sampai mo pitam..haha




Ni pula ntok business law..huhu..



Yihaaah!!!! ntok undang Jenayah Sivil Dan Syariah.. seronok sangat sebab kuiz dia alhmdllah aq dapat jawab..hihi
Related Posts with Thumbnails