Costumer Review



24 December 2010

Babai semua!! (farewell party to miss chamynn :) )

Huihh!! Dasat!! Gerrrammm sgt2 mlm td nk update 1 entry pun makan masa hampir 3 jam..mak aih line sellllowwwwwww giler rasa nk hempas jerr lappy akak aq uhh!! L
Haha dah3x!! jom kita bergembira ya? Rabu lepas.. macam biasa naik bas pergi kerja..then datang agak lewat sedikit. Sampai2 ja kat opis..  memang terkejut macam kera jumpa eskrem.. punya banyak makanan atas meja..alahai..kenduri arwah sapa pagi2 buta ni?huhuhu.. ayat cam kuwang ajo jerr..
Tiba2 sis jane bersuara dari jaoh, Alaska. ‘ini farewell untok amoi chantekk!!”


 inilaa dia sis jane !! mix chinese + korea


 makan2x!! fully sponsored by kaka rosilah


pakcik rahim,wakil bagi cenderahati :)


nyuuummmmyyyy....



babai suma!!!!!!!!!!!! :(

Aikk??pulakk dahh…. Tergamam ada.. tergumam pun ada..hihi.. rasa terharu sangat2..aiiiyy!! touching!!!!!.. makasih macik2..kakak2..pakcik2 yang amat penyayang n peramah.. I’ll miss u nanti!! Wuwu xspecially sis jane..sungguh baik hati!!
p/s: actually entry tgh marahni ngn my temprary bos coz sebab dia my plan tgok wayang ngan sis jane tergendala!!blah la lu!! Cam hebaaat!!!!!!!!!!!!!

23 December 2010

my sis e-day : 12/12/2010

Mesti korang dah baca update blog cik shiqa kan? hahaha perihal hari pertunangan nyer ngan mr jj.huhuhu... so cerita sal majlis pertunangan tu pon opkos kowang dah taw..jadi aperla yg aq kena tulis ni??kihkihkih3x!!
k...actually my spesel guest masa majlis 2 adalah my cweet cyg cik peQah. dia ni cikgu wanna-be kat ipis bangi, selangor..huhuhu.. petang masa my momma order me untuk amek daging kat umah sedare , i fly terus ke umanyerr...wuahuahuahua..derhake betoi..kekekekke...
 majlis berlangsung malam..memang pelik lah buat warga kampong aq..huahuahua..tapi 2 rilek lagi..huauhuahua..aq bajet nak jadik potograper tak bertauliah ngan my cyg la konon.. dah c ap kamera kiri kanan..b4 that kami jadik pari2 dulu..hahahaha..jadi tukang angkat dulang wif my sis icha..hahahaha..
pas2 da turun tiba2 my poppa panggil gua...aiyaaa.. wat babak lawak ke bapak aq nih?? ke boley jerr dia jemput aq jadik emcee mengejut malam 2? dengan tetamu yang dah naik krauded semedang..haihh...dahi dah berpeloh ganaih..bapak aq memang menang raja lawak tawn 2010 la!!
tapi memang dah tabley belah ar my poppa..mandatory betol!! terpakse gax aq buat muka bebal pengerusikan majlis malam 2..aih!!

ps/: TOBAT TAMAW JADIK EMCEE AGY LEPASNI.SERIK!! :(


ni lerr die cik puan shiqa @ aniQ..tersenyum simpul si die.. :)


 cincin di sarong tanda di boOking


perjanjian pertunangan..awas!! anda boleh di saman jika breach of contract!! : law of contract (tetibA teringat puan marina :) )


pheewwwitt!!! ni dia cik peQah!!
meletops nyerr dier!!


ha!! ni dia mr.poppa yg wat geMpaqz starz 2..kuehkueh :)
lebaq jerr senyuman nyerr

wif bride wanna- be. AMINN!!

malam tu my cyg n i have a chit chat samapai dekat pukol 3 pagi.. mak aaaihhh!!! apa butir2 bicara? BIAR KAMI SAHAJA YG TAHU!!  cukop sensored!! (off record pasal tuuuuttt....tuuuuttt***)
memang enjoy walaupun agax penat malam tuh..huhu..dah la pakai baju untuk tidor sepesen jeerr (soulmate) SWEEEET:)!!


p/s :esok 2,2 mata panda masa balik kabajang n labuan :(

18 December 2010

aku, bas dan hujan

kasut di pakai erat. dihentak2 ke lantai agar kemas. ketat dan tidak tertanggal. hari ini dan hari akan datang penuh serabut, mengikat jiwa yang kusut. hati menutur senyum.
bas no.3 tidak muncul2, baju kot kian kusut remuk menunjukkan kelusuhan yang amat ketara, kasut yang kian nipis menampakkan bunga tapak yang kian rata. selendang di lilit rapi. pegang kata a. samad said dalam kebanyakkan karyanya: biar buruk asal kemas.
hari hujan, alangkah bagus kalau ada kereta yang sudi menumpangkan sampai ke destinasi. rintik2 kian menggigit baju, merebak hingga hampir lencun, namun masih nampak kemas.
"mahkamah majistret pakcik"
dan aku terus duduk berhimpit dengan makcik pilipin di sudut belakang, laptop hampir terjatuh namun selamat uncle jual rokok sempat sambut.
nico stai-one october mengisi ruang telinga yang gatal. berdetak detuk menyanyi berteriak.penumpang semakin ramai..tempat duduk kian sempit, ahh..sudah..sekarang di depan mata bukannya balai bomba yang berjiran dengan mgstret court, bukan juga JKR yang bersetentang dengannya..mm ntah kali yang ke berapa.. bas yang aku naiki selalu salah tujuan ke mahkamah syariah.. bukan  mgstret court tempat ku bekerja. maksudnya tambang akan perlu tambah 50sen lagi..dan itu juga bermaksud uncang duit syiling aku akan over bajet lagi.
aku turun ke destinasi, dengan jam pukul 8.1o minit..dan itu juga bermakna 10 minit jelingan staff takkan berhenti.ah sudah. aku buat muka kosong naik bilik bicara, sabarlah!!
 1 minggu lagi!.

07 December 2010

bILa LOyar MasuK poLitiK(AKU N POLITIK)


Oooo…hohoho..wa n politik..sodap wo punya tittle…ala2  gengster masuk masjid ..huhu.. biar luar Nampak macam lintah kat sawah tapi dalam hati ada taman..beriman..

Peguambisaya memang suka politik, politikampus, politikwang, politikus…suma peguambisaya layan.. mak ayah memang gila politik..mana2 mak ayah pergi memang peguambisaya tumpang semangkuk..cakap ja..pergi bersidang? Berkempen sampai kena kejar anjing sawan, or program juara rakyat sampai yb yang tensen asyik tengok budak ingus ni berkepit bawah lengan mak suruh dia jadi emcee..peguambisaya gembira sampai nak panjat pokok mangga..peguambisaya layan..sebab dapat komisyen.
Tiap kali pilihanraya kat kampung memang macam semut meletup sarang..orang2 kampung yang selalunya ke laut tangkap ikan akan pakai baju licin sampai lalat tergelincir pergi pancing undi..almaklumlah orang kuat parti.

Time 2 tu juga akan Nampak banyak kuih2 talam bermarkas dulang2 hipokrit..kata orang kuat parti ni tapi sibuk menarik ahli ke parti lain..ciss!! keparat kuih itu!! Curang!! Busuk!! Basi!!
Politik memang ganas…masa ni lah tak mengaku saudara.. yang seagama di belakangkan yang sebangsa di jerukkan sampai masak. Yang penting sehaluan..sefikiran. racun dijadikan ulam,di mamah halus2 sampai cirit birit.


Pernah mak di kejar pukul 3 pagi sampai ke rumah.. kuih2 talam ni dakwa kononnya mak bawa duit peruntukkan ke rumah.. duit2 peruntukan PEMUDA. Mak bingung.. mak orang kuat WANITA, pasai apa duit pemuda ada kat wanita? Tyme ni memang kuar aura lawyer mak.. mak bebahas pagi2 buta sampai tak sempat budak2 pemuda 2 nak object apatahlagi interrupt. Haha aku dan kakakku ketawa sampai nak terkencing dengar cerita mak..apakan tidak cara mak bercerita seolah kami adalah kuih2 tersebut!
Ganas cerita mak sadis lagi cerita ayah..haha tapi apa2 hal memang berkait dengan mak jugalah..sebab ayah juz part tyme kat politik..mak permanent..kui3x..

Suatu hari ayah n de geng kena hantar surat layang entah dari sepsis kuih mana..aura dengki memang kejam, orang tu sebenarnya nak demn mak tapi dia taruk nama ayah..sebab mak pompoan,(kot)..
Cerita ada seorang kuih 2 spesis talam 2 muka dah terbongkar…banyak orang report kat mak…tp mak x buat apa2… mak kenal kuih 2 siapa..suatu hari mak kena panggil buat persidangan tertutup kat balai raya, konon2 nak buat prbicaraan kampong sebab orang atasan ada terima mesej konon darimak yang bagitau perbuatan cilake bijak kuih 2. Mak pun pertahankan lah diri dia..mintak tunjuk bukti..pas2mak gelak2 apakebodo nyer dah trang tang tang no. 2 bukan no. dia..

Perbicaraan setel, tapi kuih basi 2 kantoi sebab aura inti hitamnyer dah terhidu ahli2 parti yang lain. Mak buat muka senyum tapi dalam hati mak rasa nak tarik lidah orang tu simpul kat kipas.
Hahaha..rasanya entry ini x sesuai bertajuk aku n politik..tapi keluargaku n politik.

02 December 2010

anak kampung dot.dot.dot


kerja3x. belajar menangis ceria.. anak muda ini dari kampung yang tak pernah kenal makna kota. tak pernah jejak bangunan2 tinggi hi-profil macam syarikat2 besar..balai polis..bomba mahupun mahkamah rendah..
anak jakun ini selalu pandang polis main tembak2 macam dalam gerak khas, peguam2 muda macam soot & co. dari kotak kaca yang ada areal dua. anak muda ini juga selalu angan2 pakai jubah hitam macam hakim zaman dahulu kala. anak muda ini temberang bila buat biodata dekat buku latihan bagi kat kawan2..
tertulis cita2 jadi peguam bisaya..

~sekarang~
oh opis...hanya sekejap saja mampu stay lepak2 kat meja.. kerana selebihnya masa kena masuk ke bilik bicara.... berbicara bersama peguam2 muda..rasa anak kampung jakun ini bermimpi di bawah ketiak mama,
bapa..
  dah dekat pukol 5..jom balik rumah!!














Blogger Templates

23 November 2010

f1 day lapor diri kat mahkamah labuan.

assalamualaikum w.b.t
ceyh...sungguh berskema..hew!!!
merujuk kepada perkara di atas... saya shaminah bte nawar no.matrik 080329 jurusan undang2 dan syariah tahun 3 dengan ini melapor dr di mahkamah sesyen/majistret labuan sebagai pelajar praktikal UCiM.
YA AMPUN CINTAAAAAAAAAAA.....
HARI PERTAMA KERJA SEMUA MEMANG SERBA TAK KENA..
balik2 betulkan tudung aisyeh...my hati is debar2 tnggu my boss where is she is a second majistret in that court.
then when my boss dtg we make a chit chat dlm stengah jam la juga.. oh god!! org mmbakut babe!! be berunai tahh kami ani..huhuhuaaa...
hari pertama juz tgok2 file...sebokkan dr...2,3 kali baca kes yang sama...paning!!!!
n 8,9 kali i tengok jam kat dinding....
masa... jam 5 la cepat!!!!!
Blogger Templates

20 November 2010

ya Allah...terima kasih kembalikan mama kami!!


hye there!!!
dah lama x on9...agak bz miahahaha...
9 hb hari 2 bergerak ke LCCT, 10 flight ke labuan.. terus naik feri ke sabah.. esoknya bergerak ke kota kinabalu untuk temankan mama pembedahan rahim..
ouchh!! hiba tiba2..uise..hihi..touchy..
memang penat...1 malam ja merasa katil n tilam..pastu baring kat lantai..huhu tp ada saya kesah??
hari pertama seronok gila rr bab asyik bercerita ngan mama n my sis..buat2 keja 'buduh' ngeeeekk...
nak di jadikan cerita u knowla kat spital x bley ada 2 orang penjaga..haha tp kitorang hentam ja.
sudahnya lepas main 'cus2' @ choose2 dy terpaksa tidur menghadap katil sebelah kunun2 menjaga makcik kat sebelah..hoho misi malam itu berjaya tapi....
esoknya saya seperti penama di atas T_T di halau keluar oleh seorang pakcik sekuriti yang sungguh gatal sekali!!!
lepas 2 kitorang turun sarapan wif my poppa... agak lama la...pas2 my sis naik ..tiba2,...
my mom hilang.... dia dah tiada kat katil...
sis terus kol... n mybe dia g scan b4 masuk bilik pembedahan...
its okay sempat lagi jumpa...
dalam hati berkata..
sejam....
my mom tak datang-datang..
2 jam... 3 jam....
hati dah rasa lain..mm jangan kata doc da bawak lari my mom b4 jumpa siblings..
mmm....
xpa kami tunggu juga mybe lama...
pas2 tiba2 kami dengar ada nurses bercerita pasal patient yang mengalami pendarahan.. sebab ketumbuhan besar sangat..
mybe amik masa yang lama...
tp my sis kata ketumbuhan mama x besar...kici  kecil ja..tapi ada 2..
walaupun buat kesimpulan 2 bukan mama aku bergerak juga g tanya nurse...
nurse kata...
puan siti asnah,.. dia pendarahan..lambat keluar..
tyme 2 aq n my sis dah abak2( hati berdegup kencang)
my sis dah berubah air muka..huhu dy sungguh senctif!!
mama pergi bertarung dengan nyawa tanpa kata2 semangat...tanpa kucupan dari anak-anak dia...
tanpa sebaris ayat dari suaminya...
tyme 2 nak mengalir air mata tapi kena kontrol bab en.bobo bersama saya!!!
hihihihi..
jam 2 lebih...akhirnya mama keluar juga..
kami terus berkejar ke ICU..
Allah..... kami semua cepat2 seka airmata... penuh wayar2..air..darah...
mama sedar...mamai2 sikit tapi kami dapat dengar dia asyik kata sakit....sakit....haus....
siapa yang sanggup dengar?
siapa yang sanggup tengok mama dalam keadaan begitu?
kami tengok bapa diam ja..
entah apa dia fikir...terkejut?
sedih?
gembira?
ya Allah.. terima kasih kerana kebalikan mama kami...




Blogger Templates

07 November 2010

wardina vs angelina jolie

maaf entry kali ini agak sensored...
tapi bukanlah bertujuan nak melukakan hati sesiapa yang 'ter'baca..
gini...
persoalan yang sekian / agak lama terngiang2 dalam pale hotak aku ni adalah...
KENAPA some1 (gadish) yang pada asalnya or normalnya...dia bertudung..tapi kat facebook ada jugak gambar yang kepala bogel...
alahaii...tersangat pening...
bukan nak marah...juz....kalau kat luar kita elok-elok pakai tudung..g pekan elok tudungnya.....
jalan2 tertutup kepalanya..tapi kat facebook?
sekejap2 ada gambar tengah kerja kenduri kendara seronok jer bagi peace kat jurukamera..
uppps!!!!
kenapa mesti begitu...
lainlah kalau awak tu memang freehair..
tader orang nak kacau laaa de..
ni kitorang sayang pada saudari yang elok menutup rambutnya...kat luar....kat dalam...
awak dah lawa tutup kat luar...napa kat facebook terbuka la pula....
sayang......
ok..entri ni tak bermaksud apa-apa..
huh!! dekat sebulan jugak baru ada kekuatan nak publish mende nih..asyik tercorok kat draft jer..huhu
ok guys.. sekadar sembang2 kosong jerr ya..
saya pun sama blogger biasa..
sekadar berkongsi apa yang ada...
p.e.a.c.e.!!!





Blogger Templates

he...gadis paling mahal kat sini!!

tidur....
makan...
tidur...
makan..
hoho dah tader kja sementara menunggu penerbangan ke sabah....
gamaknya hendak membela lemak2 yang kian menggunung
yewww!!!!!
masa tidur kitaorang adalah waktu siang..
 seronoknyer sayer tido....heeeww!!!!


this is me wif my kazen cik tom

start pukul 6-7am sampai 6-7pm
(tolak waktu smayang jerr bangon)
n waktu bangon adalah dikala malam bulan mengambang
aiyoohh..
REASON?
dear...perut ini selalu lapar di kala waktu siang yang sangat panjang...
jadi untuk sesi jimat murah..
juz invert it..
see?? agak berhasil!!!
toing3x!!
oh tuhan....
AZAB!!!

Blogger Templates

05 November 2010

Hey Betina!!! ko ingat aku takot??!!binatang!!


ko jangan berlagak sana boleh tak??ko ingat ko cun ko boley aaaa tayang kat jantan..DASAR!!!
kat tempat aq ni tak da jantan nak ko!!
sila berambus!!!
buat nyemak jerr!!
pengotor!!
ko ingat ko menggesel sana sini kitorang SUKA??
eh...setakat nak tayang mata menyala-nyala ko tu tak yahla...
tader-nya BERHARGA kalau aq jual pon!
hey betina!!!
aq saun last warning!!!
kau DENGAR baik2!!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
KALAU KO BERAK KAT KORIDOR KITAORANG G AKU GORENG KO JADI KUCING PERCIK KANG..jual kat pasar malam!!HUH!!

Blogger Templates

03 November 2010

jom!! kita saling puji memuji!!

haaaaiii..salam mamai semua...
x sangka sanggup wat entry subuh2 buta...hehehehewww...
k... pagi2 nak merapu pasal satu topik...
"KORANG SUKA TAK KENA PUJI??"
hehehehe....
orang selalu kata....tak bek berharap di puji.....
t lupa diri...
jangan MINTA PUJI....
nnti kena bnci...
TAPI....
tak salah kalau sesekali kita ambil pujian 2...sebagai motivasi...
yang kita ni sebenarnya valueable...
ada yang menghargai kita..mengingati kita....
ada satu kisah....
aq admire ngan warden aq kat SMK BEAUFORT dulu...
orang law...
dia yang ajar aq pidato...bahas.. she is de one who help me out of my bengong3x attitude
oh my.... terjadi cerr bla aq tiba2 jumpa fb dy... n bermula lah sesi mesej bermesej...
SHE'S STILL 
A.W.E.S.O.M.E!! 
/
/
/
/
/
/
/
/
-



Blogger Templates

SIS CONVO VS CUTI-CUTI XAM

PALACE HOTEL!!
 oh create a sweet memory wif poppa n momma...
also my creepy sis 2 eko..hewwwww
my sis icha konvo kt putrajaya.
.
then my kazen and i pon nyebok g KL....
semasa xam okeyh..fine!! agak insist di situ...
macam biasa agak travel bila bas sepatutnya bertolak pukul 12.45 tapi delay pukul 2.15...
dan semasa proses menunggu????
bila dah gerak...sampai bukit jalil terpaksa pula bersesak dengan penyokong2 kelantan dan negeri 9..aihhhh
apabila 'ekau' bertemu 'goyak'
haru biru macam dalam fifa WORLD cup
muka penuh conteng2..bagus2...suasana baru..sebab kat sabah tak pernah tengok suasana begini..hew!!!
seterusnya bergerak ke KL sentral n meet my momma kat sana..
then terus bergerak ke masjid jamek untuk misi pencarian hotel...
citin hotel penuh...skyblue bilik kecik...swiss tader karen...then..juz tinggal palace hotel..but u knowla dat place..mahal nk mampos..
btw dah xlarat nak jalan jauh2...kitorang pon redah jer..
tempah bilik family..
tp rezeki kitorang dapat SUITE
dengan harga yg sama..
Alhamdulillah..
sungguh selesa!!!



lepas bercanda ria wif my sis n kajen..masing2 dah beli idaman hati...
malam pun tiba untuk sesi bicara hati...
EWAHHH!!!!
CONGRATE my sis!!
mumuaahh2!!!
::TUAN PUNYA BLOG::
Blogger Templates



27 October 2010

MY POPPA vs HANDSET BARU



Xam…….. cbuknya….. x masa utk facebook, blog n others.. stop masa utk bersosial..kerana dah tiba masa utk berchenta dgn buku… buka mata hadap buku…tutup mata stelah mnghadap buku…sampai buku dah dah nak kua muntah hijau mnghadap muka yg sama.otak tepu..tp slagi boleh himpit…kasi himpit sama dia!!!!
Tapi dalam ngadap2 buku 2 …sempat jga tgok2 nset…oh ya!! N5200 telah kmbali kpd asal ! dah sihat dia…hewww!!!!
Td buka2 nset tu…yang sekarang dalam posesi bapa. Dah wariskan pada dia…wahhh!!! Suka benar dia dapat npon ada kamera>>> senyum2 ja dia tengok2 nset baru…kepunyaan nya..huhu…. sepanjang kat opis dia asyik amik gmbar opismate dia….sampai kadang2 balik umah ja mesti lobet.hehehe…lagi kalau tngok memori dia…aduiihhh!!! Tolak muka pengetua ja….semua muka2 kawan2 dia ada…hahaha….
Suka benar dia….
Tyme dah balik melaka..my sis msej…
‘***, suka tul bapa gan nset kau…asyik amik gmbar ja kejanya…hihi…gembira ni dia…’
Waaaah!!!! Hati I dah berbunga2.. then balik kmpung tyme raya 2 buka la nset dia tgok pa2 yg dah dia kumpul…hulla wehhhh!!! Selamat memori x penuh…gmbar my kazen kwen…gmbar dia n my momma jalan2…gmbar2 my sises…hahahahaha…awesome!!!
Gembira tul dia cita itu ini kat aku…ada ala2 pmbentangan la…
Then 1 hari 2 tyme kt umah….aq kena sinus…adeh gatalllll nya muka…bapa balik dari keja…muka kuyu semacam….pelik…tiba2 dia duduk depan aq…
Aiikk?? Kenapakah ayahanda ku ini?
‘na…nset rusak…masuk tandas…masuk air…..’
Yooo…… mata I dah buntang…kua mata naga…bukan pa….mata gatal…huhu
Ambl nset n buka2 housing…hi-yo… x pat on…try2 g…xpat juga…
‘oo..nda pa lah pa,bapa guna npon lama dulu…aq bawa balik Melaka beki kat sana…murah ciket’
Tp a little MISunderstanding…my pop assume aq nangis…marah bup mata da kua2 ae mata..laju la plak..padahal my mata is going hell ngan sinus y semakin mnggoda…
Pop…nvm.. I can fix it
Hahahaha..itulah bapaku… jarang dia rasa bersalah ngan anak2 dia…u know la kan…our dad is a head of our family…so ought 2 show his ego…right…tp my pop hari 2 betul2 let his guard down.. like de prob is truly horror.huhu
Dah kol momma..gtaw nfon da c ap…mom kata bapa dah tak nak pakai npon 2…takut rosak g..aiyaaahh!!! agak bengang ya d c2…kalau g2 bek xyah beki…aq da mncarut2…
Mom kata bapa akan ganti balik my duit.tp dia suh aq yg guna…what… my poppa tul2 da upset..takut?might be not..ntah laa….
Tp I insist 2 cakap wif my momma. Kamu datang KL aq bagi bapa juga.
CLPUNSORY.

23 October 2010

maafkan sy en rush D n cik Shiqa!

  telah banyak award n tag di berikan oleh bloggers ini..wawa..tp semua tidak terbalas!!
bukan ignore atau pemalas!!
tp x masa nk update blog..
bergelut ngan program n x-am yang memanjang!!
ada masa saya akan bayar hutang okeyh!!!
jangan merajuk n sila teruskan men tag saya..
nnt saya akan tag anda semula untuk sesuatu yang menggempaqkan!! ok?
MAAFKAN SAYA CIKGU.
:(



Blogger Templates

10 October 2010

Lawyer kecik vs Lawyer besar = cukup berchenta!!!

Hooh…lagi pasal law…law n law… saimen law yang yang semakin membukit ditarah tak tumpul2…memang semester ni saimen law of land agak tough daripada saimen subjek major yang lain..kuiz tiada..memang seronok.but replace with outdoor task yang agak..perghh!!! mood da awal2 naik ke bulan billa terpaksa menghadap senior lawyer yg agak ‘bitchy’.Damn.
My group dapat task pergi ke pejabat peguam. Adillla A.Nordin.huhuh..anak tan sri kot..This is a group who tendered cleaner kat campus..adik pn Adilla ni pula arkitek. Then hari isnin tu = 5/10/2010kitorang pergilah dengan muka ala2 kulit buaya.malu.segan.takut.canalah agaknya rupa lawyer yang sorang ni ya? Kalau dapat lawyer macam en.fabli fuuh!! Memang berhayun la kitorang.syok. but pn marina??owwwhh..agak strict ya d situ. Then? Macam2 figura tergambar di ruang kepala hotak kitorang.
Btw bila da sampai sana..ternyata mix kepada jenis2 lawyer yg di sebutkan tadi. Huhu..xlarat nak cita banyak ni..pening kepala. Selepas setel keja kitorang pun blah.. b4 2 singgah kedai makan kak lili kat cheng..nyuuummm….






Related Posts with Thumbnails