Costumer Review



23 December 2010

my sis e-day : 12/12/2010

Mesti korang dah baca update blog cik shiqa kan? hahaha perihal hari pertunangan nyer ngan mr jj.huhuhu... so cerita sal majlis pertunangan tu pon opkos kowang dah taw..jadi aperla yg aq kena tulis ni??kihkihkih3x!!
k...actually my spesel guest masa majlis 2 adalah my cweet cyg cik peQah. dia ni cikgu wanna-be kat ipis bangi, selangor..huhuhu.. petang masa my momma order me untuk amek daging kat umah sedare , i fly terus ke umanyerr...wuahuahuahua..derhake betoi..kekekekke...
 majlis berlangsung malam..memang pelik lah buat warga kampong aq..huahuahua..tapi 2 rilek lagi..huauhuahua..aq bajet nak jadik potograper tak bertauliah ngan my cyg la konon.. dah c ap kamera kiri kanan..b4 that kami jadik pari2 dulu..hahahaha..jadi tukang angkat dulang wif my sis icha..hahahaha..
pas2 da turun tiba2 my poppa panggil gua...aiyaaa.. wat babak lawak ke bapak aq nih?? ke boley jerr dia jemput aq jadik emcee mengejut malam 2? dengan tetamu yang dah naik krauded semedang..haihh...dahi dah berpeloh ganaih..bapak aq memang menang raja lawak tawn 2010 la!!
tapi memang dah tabley belah ar my poppa..mandatory betol!! terpakse gax aq buat muka bebal pengerusikan majlis malam 2..aih!!

ps/: TOBAT TAMAW JADIK EMCEE AGY LEPASNI.SERIK!! :(


ni lerr die cik puan shiqa @ aniQ..tersenyum simpul si die.. :)


 cincin di sarong tanda di boOking


perjanjian pertunangan..awas!! anda boleh di saman jika breach of contract!! : law of contract (tetibA teringat puan marina :) )


pheewwwitt!!! ni dia cik peQah!!
meletops nyerr dier!!


ha!! ni dia mr.poppa yg wat geMpaqz starz 2..kuehkueh :)
lebaq jerr senyuman nyerr

wif bride wanna- be. AMINN!!

malam tu my cyg n i have a chit chat samapai dekat pukol 3 pagi.. mak aaaihhh!!! apa butir2 bicara? BIAR KAMI SAHAJA YG TAHU!!  cukop sensored!! (off record pasal tuuuuttt....tuuuuttt***)
memang enjoy walaupun agax penat malam tuh..huhu..dah la pakai baju untuk tidor sepesen jeerr (soulmate) SWEEEET:)!!


p/s :esok 2,2 mata panda masa balik kabajang n labuan :(

1 comment:

Nur Syafiqah Abdullah said...

cyggg!! awwww . windunyerrrr !! best oww . bila agy kita bleyh chitchat ne aa ? ahaii . heww -_-

Related Posts with Thumbnails