Costumer Review



26 March 2011

first handle kes rogol = c.o.n.d.o..m ???

siapa pernah tengok condom?? pegang?? haaiiisshhhh...pakai??? kekekeke... its a no-no for mengarut shamynn. huh! ღ٩(●̮̮̃•̃)۶ღ

ini adalah first handle kes rogol.. if before this common kes yg di pakai ialah bunuh-rompak-dadah n etc. but this time? rogollll???  ̿ ̿̿'̿'\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿

apa yag di rasa??? tentunya malu ✔ + segan ✔ + gugup ✔ + hesitate ✔ n bermacam-macam feeling lagilah xspcially masa bentang bukti yg mana tentunya bukti utama ialah air mani, kondom, tilam n bermacam-macam lagilahh..(sila tampar wajah ini jika saya kata saya x blush❀)

haaii laah tekak rasa tersumbat☠ bila mana prosecutor yang membawa kes ini menegaskan kes ini ialah rogol dan aku yg selaku defence counsel terpaksa bawakan kondom n bed sheet yang ada tompokan air mani untuk cross hujah pihak lawan (sila bersedia sebab sy akan jd pakar forensik selepas ini..kekekek :)✘ sy tipu )

btw ini berlaku semasa seminar advocacy n solicitor skills kat kipsas, pahang.. pegalaman menyoal saksi, kumpulkan bahan bukti, moot, n etc nyatanya sunggguh best. THANX LAW PROFESSOR!! LAIN KALI ANJUR LAGI :)

nak tengok kondom?? nah!!amik free je kekekeke





 sebelum ke dewan dgn perut lapar











 p/s utk cik shiqa : cun masih ni baju :)

25 March 2011

tunggu saya pukul 9 malam ini

malam ini start bloggie!! manyak cerita...iyyyahhhh3x!!!!! sabar2 selesaikan yg wajib dulu..tunggu yaaa!!!

05 March 2011

asyik nak mengondem je kejenye.huh!

hoh! kawan2 dier kondem, kerajaan dier kondem sampai blogger lain pon dier kondem! huh blogger tahap dewa lah tuhh! suma nak buat entry versi anti-kerajaan padahal dia tuang minyak guna subsidi n ntah2 makan nasik yang guna subsidi jugak. n yg paling penting selamat kerajaan x buang dia dari negara MALAYSIA ni n hantar kat mesir. baru dia tahu kerajaan mana yang beking dia.huh!tak tau bersukur!.




buat entry pasal menteri ni buat skandal ni.. songlap duit ni. suma buat macam TAHU. huh! siap boleh buat entry pasal skandal sex pula tuh..haaaahhhhh!!! dia dah dapat jawatan majlis agama islam..hokey la 2... nnt boleh jadi pendakwa syarie pula.

yang satu ni pula..asyik membeng pembangkang x habis2.. paling sedap konon2 dia side kerajaan.huh hancuss!!!  x dop nyo kepimpinan melalui teladan. ayat mengutuk melempang mengondem n macam2 'me' lagi sampai tawar hati nak menyokong lagi dah.

cik yuyu zulaikha memang kena beng gila2..sabar cik yuyu. dorg jelez kot. u punya comment n follower beribu. dorag punya sekupang.huh!.

pening. kot dorang buat entry pasal ilmu, tips ke xpe ye dak?
mengondem jugak pilihan di hati.hohoho
 p/s: entry kali hini agak lucu, teen, n everything. oh ini bukan saya.huahuahua.

03 March 2011

oh.pointer.

topik paling di suka ialah pointer. paling di benci ialah pointer. Dan sedang-sedang suka ialah pointer.
oh pointer. Bila lah ko nak jejak angka 3.50? semester dua cgpa 3.20 haiiitt..ciket agy baii... dengan harapan penoh di dada akan jejak 3.50 di semester tiga.

but sunggoh haram kejadah gransazer mengamok. usul fiqh II n undang2 syarikat ternyata menghancusskan segalanya. dan penuh rasa dukacita haku menangis airmata nanah bila tengok pointer jatuh ke angka 3.08. besarkan jarak angka tuh?naaaaii.. baru ko rasa.

maka cgpa di semster lima ini ialah 3.12(sunggoh stragel nak naikkan semula)apakah yang akan berlaku semasa semester enam ini nanti?? akan bakal repeat atau???oh no. saya berharap saya dapat kawen dengan majistret sekarang. tak perlu belajar undang-undang yang memeningkan jiwa dan raga.

ok lah bloggers ku shayang...jumaat depan haku nak ke KIPSAS kuantan ni. ada bengkel kepeguaman. doakan berjalan dengan lancar okeyh?(yuran mahal sampai ringan wallet haku)


Related Posts with Thumbnails