Costumer Review



26 March 2011

first handle kes rogol = c.o.n.d.o..m ???

siapa pernah tengok condom?? pegang?? haaiiisshhhh...pakai??? kekekeke... its a no-no for mengarut shamynn. huh! ღ٩(●̮̮̃•̃)۶ღ

ini adalah first handle kes rogol.. if before this common kes yg di pakai ialah bunuh-rompak-dadah n etc. but this time? rogollll???  ̿ ̿̿'̿'\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿

apa yag di rasa??? tentunya malu ✔ + segan ✔ + gugup ✔ + hesitate ✔ n bermacam-macam feeling lagilah xspcially masa bentang bukti yg mana tentunya bukti utama ialah air mani, kondom, tilam n bermacam-macam lagilahh..(sila tampar wajah ini jika saya kata saya x blush❀)

haaii laah tekak rasa tersumbat☠ bila mana prosecutor yang membawa kes ini menegaskan kes ini ialah rogol dan aku yg selaku defence counsel terpaksa bawakan kondom n bed sheet yang ada tompokan air mani untuk cross hujah pihak lawan (sila bersedia sebab sy akan jd pakar forensik selepas ini..kekekek :)✘ sy tipu )

btw ini berlaku semasa seminar advocacy n solicitor skills kat kipsas, pahang.. pegalaman menyoal saksi, kumpulkan bahan bukti, moot, n etc nyatanya sunggguh best. THANX LAW PROFESSOR!! LAIN KALI ANJUR LAGI :)

nak tengok kondom?? nah!!amik free je kekekeke





 sebelum ke dewan dgn perut lapar











 p/s utk cik shiqa : cun masih ni baju :)

7 comments:

Cik Shiqa said...

hehehe kompom lah ituuu..

izAh bLurR said...

wahhh!! besnye handle niyh.. ta pa meyh pengalaman.. kata na jd peguamkan?? anda mmg terbaik :D

Sogeking Kun said...

bleh offer jd peguam baru DSAI ni..haha

peGuaM_BiSaYa said...

kak anniq: naseb aq x bawa balik kmpong.

peGuaM_BiSaYa said...

izahblurr: tq sis :) tgh fghting ni hiii

peGuaM_BiSaYa said...

sogeking: boleh klu dy offer.:) tp klu bleh mo buka fail kes baru, kes lama sangat jadi basi. x hujung cerita.DSAI kena buat kes jenis lain pula.T_T

Sogeking Kun said...

alahai, kes lama pun tak selesai2 lagi. nak tunggu kes baru, DSAI tu entah dah dalam kubur kot baru bleh tau result kes dia. hahaha.

Related Posts with Thumbnails