Costumer Review



23 January 2010

sApE kEnaL bUDaK nIh? HabAq mAi Sat kAt Aq


Nak cite sal budak kecik seko nih?? Ngeeeeeee….. ‘piqa’ 2 r nama dia… why banyak2 gamba kawan aku gamba dia yang paling banyak interfere kat page aq ni.. sebab ade consensus antara kitorang… (nak guna chemistry da common sgt, ni term dlm Law) dulu kalau kat skola lama aku..aku tak kamceng sangat ngan budak nih.. bab dia ada konco2 dia sendiri n tyme tuh aku side budak2 ostel.. tapi bab wat benda gila2 memang otak aku kauteam ngan budak nih.. nak kata bercakap ngan dia kat skul pon agak jarang la compare ngan budak2 lain. Tapi segala-galanya bermula bila aku da further kat melaka nih..korang taw..banyak2 kawan aku yang ada kat bumi sabah ni… ngan dia pla aku tak lost kontek!!! Bha..thats miracle!!! Memang agak susah aku nak follow dia mula2.. tapi bila sekarang da dekat dua tahun aku kat sini banyak benda aku share ma dia.. [ada la tu network kami] bha… aq ingat g time aku balik bulan 11’08 ari tuh… kami bechat sampai tengah malam bhaaa……cerita be gusip saja…membungkar cerita dulu2…sampaila time mo be share gambar sekali nda dapat2..ta bingung bha kami..sampai be anta kat emel pon nda dapat2!!!! Nangit jua kami time tuh. Ngeee!!!!
Related Posts with Thumbnails