Costumer Review



07 November 2011

bapa beli tv sampai kena dok spital.

Oh bapa. Kot ya pun nak beli tv … belilah terus LCD plasma ke segala bagai..hahahaha ni yang bapa pakej beli tv jenama tuberculosis tu apa ceghita…kekekekekekeke

Begitulah kisahnya bapaku J
Batuknya berminggu buat mama risau. 3x aku bawak ke hospital kerajaan. Tak jalan juga.. ntah berapa kali ke klinik swasta a.k.a permai (femesla kunun kt belah2 kampung aku)…paling2 berpuluh ringgit abis beli ubat. Batuk still mantop.

Lalu 14 hb lepas sekali lagi aku bawa bapa ke hospital. Kesian tengok dia tahan. Sakit dada katanya.
Dan Alhamdulillah..tuan doctor kata nak tahan dia…sebab kurang air dan kandungan gula agak tinggi. Ntah aku buat bla bla bla dengan apa dia cakap. Hooo… sorry…out of my field…J

3 hari bapa di tahan di wad biasa… hari khamis lepas tu baru dia dimasukkan ke bilik kuarantin.. punya susah  melawat dia..kena pakai mask..alahai…..memang aku alah pakai mask segala bagai ni… coz wat? Aku bersin seyh!!!! Hahahaha… 

 Oh no..kantoi lentok atas katil…kekekekeke
Btw bapa memang dah kurus…. Cepat sangat badan dia susut.. ishnk… leleh syia’…..tapi tak apa…  cerita aku next entry lagi leleh… hhuhuhuhuh… TERIMA KASIH SUDI BACA  J 

 Yess… inchek nawar..harapan anda pencen 60 sila abaikan..hihihi

 Ishnk.. cian bapa… kiri kanan lengan kena cucuk…
Ni kakak scnd aku…free lagi ni…sapa nak?? hihihi


 Semoga doa sahabat blogger dapat membantu bapa saya sembuh…aminnn…….

 Cik shiqa kata “kak long…cepat2 amek gambar aku sama bapa “

Dan ini saya!! C kecik tukang amek gambar!! Hihihi…daaaa!

4 comments:

aleen aiden said...

tv dgn sakit tb lari jauh ok?ha3.
semoga ayah kamu cepat sembuh. :)

dayah SnoW Heuka said...

adik!!.. hope sangat ayah kamu cepat sembuh keyh.. amin :')

peGuaM_BiSaYa said...

aleen: terima kasih sangat2..hihi kaitkan tibi ngn tv sebb setiap kali dtg melawat mesti org ckp "ni tempah tv kaler ke?" huuu

peGuaM_BiSaYa said...

sis dayah: terima kasih dear:) die dah boleh balik rumah :)

Related Posts with Thumbnails