Costumer Review



15 December 2011

Paper kau rumi.. aku jawi!!

p/s: ini adalah entry berkulat yang aku taip dengan sepenuh hati semasa aku belum start masuk U, maka baca dalam mode 'PEKERJA(cikgu skolah rendah ok?)huuuu...


Bila buat kerja macam saimen, kompom hancurr..apa kau ingat boss kau tu macam lecturer?? Lambat sikit setakat prob antara kau dan dia..paling cikai markah kena potong sekerat dua. Apalah sangat. Tapi bila kau anggap boss kau macam TNC.. haaa tu boleh pakai..sebab tu macam ada kaitan sikit. Kau buat hal dan tu dah libatkan kau, dia dan university. Silap haribulan kau takkan grad. Kirim salam dan jaga-jaga kalahkan andartu terlampau. Tak laku.
Aku siapkan paper final student aku dekat berminggu.. apadaaa… setakat 4 paper. Ciss terasa macam dah jadi siput cacat. Jilake. Bila aku pergi potostat kat kedai..dahla 1 kena queue.. bertembung pula dengan kaum guru. Alahai..kalau setakat cikgu bm ka..pjk ka cikgu muzik tak apa. Kalau dibuatnya cikgu fizik or cikgu bio? Hampeh dah bertaun tak mengadap kompom tera giga mega aku dah jadi sardin cap ayam. Isi ikan kuah ayam. Ishnk.
Cikgu xyz: potostat paper final ke cikgu?(ehem2 dah memandai aku ni cikgu la pulak ( -_-)
aku: ha ah,adalah sikit (aku berusaha menterminatekan conversation.)
Cikgu xyz: samalah... saya ni kerja last minit..tapi yang penting siap juga..bukan susah sangat pun….bla3x… (aku mula kuatkan mp3 kat telinga. Bloody rude. Kanak2 jangan ikut)
Aku: oo.. hahaha….iya2.. (padahal aku tengah menghapal lirik eternal flame.)
Kau buat paper final dalam b.melayu..aku jawi..tu yang tak sama!!



2 comments:

gedek! said...

Terima kaseh... hari uncle belajar perkataan baru... 'menterminatekan' Hahaha!


Selamat tahon baru, babe!

dayah SnoW Heuka said...

hehe dear!!... have a nice dayy rindu sama entry kamu okeyh <3 :Dda jadik cikgu ka? waa bstnye ^^

Related Posts with Thumbnails