Costumer Review



07 April 2011

ya Allah...terima kasih kembalikan mama kami!!




heee...selak2 blog..tiba2 ternampak entry ni..nak re-post semula...coz i really miss my mom....
mama..sihat2 selalu..
gembira2 selalu..
sayang2 selalu...
T_T


hye there!!!
dah lama x on9...agak bz miahahaha...
9 hb hari 2 bergerak ke LCCT, 10 flight ke labuan.. terus naik feri ke sabah.. esoknya bergerak ke kota kinabalu untuk temankan mama pembedahan rahim..
ouchh!! hiba tiba2..uise..hihi..touchy..
memang penat...1 malam ja merasa katil n tilam..pastu baring kat lantai..huhu tp ada saya kesah??
hari pertama seronok gila rr bab asyik bercerita ngan mama n my sis..buat2 keja 'buduh' ngeeeekk...
nak di jadikan cerita u knowla kat spital x bley ada 2 orang penjaga..haha tp kitorang hentam ja.
sudahnya lepas main 'cus2' @ choose2 dy terpaksa tidur menghadap katil sebelah kunun2 menjaga makcik kat sebelah..hoho misi malam itu berjaya tapi....
esoknya saya seperti penama di atas T_T di halau keluar oleh seorang pakcik sekuriti yang sungguh gatal sekali!!!
lepas 2 kitorang turun sarapan wif my poppa... agak lama la...pas2 my sis naik ..tiba2,...
my mom hilang.... dia dah tiada kat katil...
sis terus kol... n mybe dia g scan b4 masuk bilik pembedahan...
its okay sempat lagi jumpa...
dalam hati berkata..
sejam....
my mom tak datang-datang..
2 jam... 3 jam....
hati dah rasa lain..mm jangan kata doc da bawak lari my mom b4 jumpa siblings..
mmm....
xpa kami tunggu juga mybe lama...
pas2 tiba2 kami dengar ada nurses bercerita pasal patient yang mengalami pendarahan.. sebab ketumbuhan besar sangat..
mybe amik masa yang lama...
tp my sis kata ketumbuhan mama x besar...kici  kecil ja..tapi ada 2..
walaupun buat kesimpulan 2 bukan mama aku bergerak juga g tanya nurse...
nurse kata...
puan siti asnah,.. dia pendarahan..lambat keluar..
tyme 2 aq n my sis dah abak2( hati berdegup kencang)
my sis dah berubah air muka..huhu dy sungguh senctif!!
mama pergi bertarung dengan nyawa tanpa kata2 semangat...tanpa kucupan dari anak-anak dia...
tanpa sebaris ayat dari suaminya...
tyme 2 nak mengalir air mata tapi kena kontrol bab en.bobo bersama saya!!!
hihihihi..
jam 2 lebih...akhirnya mama keluar juga..
kami terus berkejar ke ICU..
Allah..... kami semua cepat2 seka airmata... penuh wayar2..air..darah...
mama sedar...mamai2 sikit tapi kami dapat dengar dia asyik kata sakit....sakit....haus....
siapa yang sanggup dengar?
siapa yang sanggup tengok mama dalam keadaan begitu?
kami tengok bapa diam ja..
entah apa dia fikir...terkejut?
sedih?
gembira?
ya Allah.. terima kasih kerana kebalikan mama kami...




4 comments:

Cik Shiqa said...

mom olweys da best..muahh

::FAIZ FARISH:: said...

smoga sihat sejahtera

peGuaM_BiSaYa said...

kak an: very2 rindu... ta bley tahan da ni

peGuaM_BiSaYa said...

enche' pais: amiin..skrg dy da bley toreh getah smula..huuu

Related Posts with Thumbnails