Costumer Review



13 April 2011

senyum..tak perlu kata apa-apa.huh!


dinding ini diselubungi aura sempit. sesak napas. oksigen gagal bergerak lancar ke otak.


esok pukul lapan pagi adalah hari yang ditunggu2 oleh pelajar praktikal semester lepas. projek pembentangan report praktikal bermula. panas. begitu mendebarkan.siapakah yang bakal tersingkir? yang bakal mengulang ke semester tujuh? ampun. biarkan bahang ketakutan merendamkan bingar gabra. huh.

pelajar yang attach ke firm dan mahkamah akan menghadapi masaalah besar. panas. semoga segala prosedur yang aku telaah malam ini akan kuat tertampal dalam otak. ah. sungguh drama.

petangnya adalah paper prosedur jenayah. criminal procedure code. pray me ok? ini adalah killer papper yang sama macam civil procedure juga. umphhhh major in civil memang mengalami radiasi yang amat gegar. my kawan major in syarie nampak macam lek2 menghapal maqasid syarie. oh saya menghapal seksyen n akta. dan tidak juga lupa kes-kes kesayangan hamba.

konklusi. malam ini di ambang hidup dan mati. bloggers sekalian. saya tahu saya ada kamu dalam situasi ini. setinggi ucapan terima kasih saya ucapkan kepada sis nurulbadiah yang tolong fix my tandatanya. u're sooo amazing. dalam bz masih sempat membantu saya. sayang anda ketat2x.


kepada bro kun: abis study nanti saya terjah blog anda. kasi kurang tensen ini. huu
uncle gedek: uncle2.. wat story today?? huu.. xsempat lagi bertandang ke blog uncle.
sis dayah snowheuka: sis!!! akhirnya datang bertandang juga..weee~~ rindu anda.
 cik shiqa:maaf xdapat topupkan anda. hamba sedang sengkek. 

8 comments:

gedek! said...

Wow!

Paper prosedur jenayah. criminal procedure code. Bunyi exciting je?

Macam cerita CSI la pulak...

Gambar kamu tu snap guna webcam, eh?

peGuaM_BiSaYa said...

memang sungguh xciting la uncle..hahaha CSI malaysia bakal kalahkan CSI MIAMI ni..hiii..
ha'ah guna webcam.. nnt uncle cubala n buat picture of de day.weee~~~~

Sogeking Kun said...

sorry ar, busy sangat lately. tapi tak pe, aku dah buat satu entri. malam ni kol12 publish. tapi tak best sangat pun. =)

dayah SnoW Heuka said...

ekekeke.... yeahh bertandang jua.. setelah 3 bulan menyepi.. adik buat report.. elok2 eah.. jgn tensi2... peguam nuh wat y terbaik ^^.. gud luck dear.. 4 your exam.. jgn nakal2 :D

..Chocbox.. said...

aiiihhh cik min! kena seperti sy juga ke? h mohon jgn org yg sama laaa ye.. eheheh.. tak pe, anda kuat kan semangat. kasik habes ini final yeaah! ;)

peGuaM_BiSaYa said...

bro kun: best ta best aq x peduli.aq terjah juga blog bro..huahuahua[ketawa kejam]

peGuaM_BiSaYa said...

sis dayah:waaa jgn mnyepi..hihihi..yaa.. nsyaallah wat yg tebaek nih..tgh fght foe xam ni..huhuhu...sayang anda ketat2x

peGuaM_BiSaYa said...

teha sygss:ala..mana kite tahu awak kene ngn sape..hahaha btw..biarla kita simpan aib dorg yg satu ini. huh.. [zip mulot]

Related Posts with Thumbnails