Costumer Review



16 April 2011

oohh.. presentation saya macam..... ??



zzzzzzzzzzz...  ahh. pening. inilah foto2 kejadian hari presentation report aku.. haha.. my team semua rasa macam ada rongga yg longgar. berapa kali keluar masuk toilet.huh. tak apa.. aku buat rilek jerr..[padahal...]



























for the last  : hahaha!! penderitaan sudah berakhir! :)

8 comments:

Sogeking Kun said...

aku pun tengah sakit kepala ni nak sediakan report PSM orang. hahaha. eh,berapa upah ko bayar orang amik gambar ni? haha.

peGuaM_BiSaYa said...
This comment has been removed by the author.
peGuaM_BiSaYa said...

bro kun:PSM tu apa bro?..oooo ni aku juz belanja dorang pakai lappy aq tuk present ja..haha hampehh aq jd penternak virus pas 2..cisss!!!!

Sogeking Kun said...

entah..tapi macam final year project pnye report ar..ada org suh tlg dia siapkan bhgian discussion ngan conclusion..dpt la rm200..haha

virus tu ko bela la leklok, bg makan apa sume..br sehat..haha

budak kampung said...

hahahah menjadi kebiasaan...lappy menjadi penternak virus hahaha...anyway ade gak junior saye nk jd peguam yer...huhuhu sape die tu??kem salam yer

peGuaM_BiSaYa said...

bro kun: ok2 nanti aq datang blog anda amik vitamin okeyh, kalo ada baja lg umpphh!!! kekekek

peGuaM_BiSaYa said...

bro why/wai/y : ala bro.. dia x kasik laa... hahaha...btw salam di sambut dengan lafaz waalaikumsalam. :)

Cik Shiqa said...

semart lah itu lapis lptop.. hahah

Related Posts with Thumbnails