Costumer Review



07 April 2011

pelakon boys over flower n coffee prince meninggal dunia...



aku tak tahu pun kau dah tak ada lagi kat muka bumi ni.. baru semalam aku tengok kau kat lappy aku..kau sedang berlakon.. tup-tup aku buka youtube aku nampak video yang gitaw kau dah tak ada.. aku suka kat kau., kau bawa watak awek gedik kat shin hwa high school memang menjadi.. dah la muka kau cute.. alahai..apasal la kau otak cetek sangat.. btw SUNNY i love ur lakonan la... semoga kau peace kat sana.


dan park sang min.. kot ya pun kau stress tak dapat adik si eun chan janganla sampai terbawa-bawa sangat sampai ekseden.. huuuuu saya sedih tau.. huuuu(tiba2)... kau lucu..lurus.. n suci ja bla berlakon..best sesangat.. haaah tadi masa aku tengok BTS coffee prince aku tertengok berita yang kau dah 'pergi' haaaaaa...... nak kata aku leleh takla.. tapi aku cukup bersedih sebab aku suka tengok citer tu.. then bila tengok kau ada dalam citer tu n tahu sebenarnya kau dah tak ada..aku naik seram sebenarnya..huuu~~~~~

6 comments:

azwa amani said...

uhhh yeke..amani baru tengok boys over flower tuuu

::FAIZ FARISH:: said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Jiha said...

Yg sunny tuh akak tau dia dah meninggal..but park sang min tuh bila lak meninggalnya?

peGuaM_BiSaYa said...

amani: ha'ah dah lama kot..ekseden die..huuu

peGuaM_BiSaYa said...
This comment has been removed by the author.
peGuaM_BiSaYa said...

kak jiha: dah lama kak..sekitar tahun 2008 kot kalau tak silap..huhu.. kite men tengok jer citer tp xtaw pe cite pelakon die..ce citer ce citer...huuuu

Related Posts with Thumbnails